Uitgerust met droomidee

Genoeg nachtrust

Het lijkt algemeen geaccepteerd te zijn onder doktoren dat ieder mens zo’n acht uur slaap nodig heeft per nacht. Het is overigens lang niet voor iedereen gemakkelijk om dit doel daadwerkelijk te halen. Er zijn verschillende redenen waarom mensen moeite kunnen hebben genoeg te slapen. Bij de een is de hoofdoorzaak een slapeloosheidsstoornis, en bij de ander zal het simpelweg gaan om het matras waarop ze elke avond liggen. Heb je namelijk een kwalitatief slecht en te hard matras, dan zal je lichaam veel meer moeite moeten doen om echt tot rust te komen.

Een comfortabel matras

Het hebben van een slecht matras is natuurlijk heel gemakkelijk te verhelpen. Je bestelt een goed matras en wacht tot hij wordt geleverd. Maar hoe weet je zeker dat het matras dat je hebt besteld ook daadwerkelijk goed is en comfortabel ligt? Matrassen bestellen bij droomidee is sowieso een goed idee. Deze matrassen zijn ontworpen om een lichaam de ultieme nachtrust te geven. Ze zijn zo zacht dat ze je lichaam alle nodige comfort kunnen bieden, en je niet meer hoeft te woelen in je bed om de juiste positie te vinden.

Vele garanties

Bij droomidee wordt gegarandeerd dat er voor iedereen matrassen beschikbaar zijn in de juiste afmetingen. Daarom zijn er zes verschillende afmetingen standaard leverbaar, van 80×200 tot 180×200. Bovendien kunnen de matrassen ook nog geleverd worden in lengtes van 210 of 220. Ben je binnen de eerste 21 dagen niet tevreden, dan krijg je gewoon je geld terug. Nog een voordeel van droomidee is dat de prijzen gegarandeerd het laagst zijn, maar dat de kwaliteit wel zeer goed blijft. Dit komt doordat de matrassen worden gemaakt en geleverd vanuit eigen fabrieken. Hierdoor komen er geen extra verzendkosten bovenop, maar kan wel gecontroleerd worden of de kwaliteit van de matrassen goed genoeg is.