Creëer je eigen moderne glasplaat met transparant tafelzeil

Transparant tafelzeil is een multifunctionele tafelbeschermer welke past op elke type tafel in een modern huishouden. Ben jij het ook beu om die vieze kringen, krassen en vlekken elke keer met veel moeite van je mooie meubilair te moeten poetsen? Tafelzeil transparant biedt een gebruiksvriendelijke en doeltreffende manier om je dure tafels kras- en schadevrij te houden. Je legt het zeil gemakkelijk op je salon- of eettafel zonder specifieke bevestiging. De transparantie van het tafelzeil zorgt ervoor dat het originele karakter van de tafel zichtbaar blijft. Nu is je tafel optimaal beschermd tegen hinderlijke kringen van wijn- en bierglazen, krassen door het gebruik van bestek en tegen met eten knoeiende kinderen.

Transparant tafelzeil voor binnen en buiten

Voordeel van transparant tafelzeil is dat je werkelijk elke tafel in je huis ermee kunt bedekken. Vooral die tafels die intensief worden gebruikt zoals je kostbare salon- of eettafel. Maar ook je tuin of terrastafel. Ook op vakantie is het heel handig voor op de camping en bij de barbecue. Het tafelzeil is multifunctioneel en kan zowel binnens- als buitenshuis worden gebruikt. Hiermee is het een welkome aanvulling in elk modern huishouden.  Het grote gemak in onderhoud is een ander pluspunt. Het schoonmaken en onderhoud van  transparant tafelzeil is vrijwel nihil. Je hoeft het slechts af te nemen met een vochtige doek, daarna even laten drogen en het is direct weer klaar voor het volgende gebruik. Zo hou je meer tijd over om andere dingen te doen.

Zeil op maat of op de rol

Tafels bestaan in vele maten en daarom is tafelzeil transparant bestelbaar in verschillende lengtes, breedtes en diktes. Ook kun je het tafelzeil op rol bestellen. Een bijkomend voordeel hier is dat het zeil na gebruik kan worden opgerold en teruggeplaatst in een speciale bijgeleverde koker. Zo kun je het zeil gebruiken voor speciale gelegenheden zoals kinderfeestjes en andere feesten en partijen en na afloop makkelijk weer opbergen. Ook veel houten tafels worden tegenwoordig beschermd met een ‘glasplaat’ van transparent tafelzeil. De 2mm dikte blijft mooi op zijn plek,  is afwasbaar en bovendien UV bestendig, dus buiten kun je deze ook gebruiken. Zo is transparant tafelzeil universeel bruikbaar.