Laat je adviseren op het gebied van groen

Ben je op zoek naar iemand met verstand van groen? Kijk dan eens op de site van BTL. BTL is een architecten- en ingenieursbureau waar allemaal mensen werken die verstand hebben van groen op tal van gebieden. Zij hebben alleen specialisten in dienst die je op verschillende manieren kunnen helpen als het gaat om bomen, planten en het beheer van het landschap.

 

Drie werkgebieden

BTL biedt drie verschillende diensten aan waarbinnen zij werken. Dit zijn BTL Advies, BTL Bomendienst en BTL Realisatie. Binnen deze gebieden zijn dan ook weer diverse expertises te onderscheiden waarbinnen zij actief zijn.

 

Advies op verschillende gebieden

BTL kan je advies geven op de volgende gebieden. Groenbeleid en Strategie, Ecologie en Natuurwetgeving, Dak- en Gevelgroen, Voorbereiding en Realisatie, Landschapsarchitectuur, Tuinarchitectuur, Spelen, Sport en Organisatie en Beheer. Op al deze gebieden kun je advies inwinnen bij BTL. Lees op voorhand eerst even de informatie door die je op hun website vindt. Op die manier heb je al meteen een idee en een eerste indruk van wat ze allemaal voor je kunnen betekenen en weet je of het nut heeft verder contact te leggen.

 

Vraag om meer informatie

Als je meer informatie wilt hebben op bepaalde gebieden is het zeker aan te raden contact op te nemen met BTL. Je kunt dit doen door het contactformulier in te vullen dat je op de website vindt maar even bellen en een van de vestigingen raadplegen behoort ook tot de mogelijkheden. Als je alvast meer wilt weten over de adviezen die ze kunnen geven download je de brochure die op de website staat en bekijk je een aantal projecten die ze gedaan hebben of lees je het laatste nieuws het beste eerst even door. Je kunt ook een adviesbrochure downloaden vanaf de site.