Hierom zou iedereen led lampen moeten hebben

Led verlichting heeft allerlei kwaliteiten en voordelen die je ten volle zou moeten benutten. Ben je nog niet op de hoogte van deze kwaliteiten en voordelen? Dan zullen we ze hier voor je op een rijtje zetten.

Voordelen van led lampen

Ten eerste hebben led-lampen een lange levensduur, gemiddeld zo’n 50.000 branduren. Hierdoor zijn de kosten voor vervangende lampen veel lager, omdat de lampen pas na 50.000 uur vervangen hoeven te worden in plaats van meerdere keren per jaar. Daarnaast besparen led lampen energie, aangezien de energie niet omgezet wordt in warmte. In vergelijking met een halogeen- of gloeilamp kun je zo’n 85% besparen. Verder hebben led lampen geen opwarmtijd, ze geven dus meteen de hoeveelheid licht die ze zouden moeten geven. Ook heeft veel aan- en uitschakelen van de lamp geen invloed op de levensduur van de lamp.

Veiligheid

Een goot voordeel van led lampen is dat ze niet zo warm worden als gloei- of halogeenlampen. Hierdoor zijn led lampen dus een stuk veiliger in het gebruik, omdat je je er niet aan kunt verbranden. Daarnaast kunnen led lampen wel tegen een stootje. Ze breken niet zo gemakkelijk als gloei- of halogeenlampen. Ook zijn led lampen beter voor het milieu, aangezien ze de giftige stof kwik niet bevatten. Led lampen zijn daarom geen chemisch afval.

Led lampen bestellen

Nu je al deze voordelen kent, wil je natuurlijk zo snel mogelijk een aantal led lampen aanschaffen. Je kunt dit heel eenvoudig en snel doen bij Lightexpert.nl. Deze online expert in led lampen heeft een uitgebreid assortiment led lampen in alle soorten en maten. Daarnaast vind je op hun website alle informatie over led lampen die je nodig hebt en kunnen ze jou persoonlijk advies geven.