De mooiste vliegengordijnen zijn een decoratiestuk

De perfecte vliegendeur

Wie er last heeft van vliegen gaat op zoek naar de mooiste vliegendeuren. In de winter heb je nergens last van, maar dan is het ineens warm weer en komen ze weer: de onwelkome zomergast. Ik ben daar helemaal klaar mee. Ik wil een nieuwe, goede en goedkope vliegendeur. Dat klinkt heel logisch, maar in de praktijk is het minder vanzelfsprekend om er een met die eisen te vinden. Toch is het mij gelukt: ik heb het perfecte Vliegengordijn gevonden.

Talloze symbolen en kleuren

Voor mij is de perfecte vliegendeur namelijk niet alleen insectenwerend, maar ook decoratief. Ze dragen met mooie kleuren, materiaal, symbolen en andere toebehoren bij aan de eenheid binnen het interieur. Of ze zorgen natuurlijk voor een mooie afscheiding van ruimtes. Een voordeel: je kunt ze bestelling allerlei maten en zelf bijknippen als ze onverhoopt niet passen. Ideaal toch.

Houd jij ook van knutselen?

De meeste vliegendeuren worden compleet geleverd. Dat betekent dat je ze niet in elkaar hoeft te zetten en geleverd krijgt met een bevestigingsstrip en met schroeven. Maar als je wilt kun je bij veel sites ook kiezen voor een doe-het-zelf pakket. Je bent er enkele uren zoet mee. Maar dat kan ook heel gezellig zijn. Zelf kies ik daarom voor een doe-het-zelf pakket. En zeg nou zelf, zonder deurgordijn wil je de zomer toch niet in?

Mocht jij nog twijfelen over de aanschaf van een vliegengordijn dan hoop ik dat ik je hierbij overtuigd heb. Ik ben onwijs blij met mijn geleverde vliegengordijn. De vliegen maken dit jaar geen kans bij mij en ik heb een nieuw, mooi en passend decoratiestuk in mijn huis. Zoals jullie misschien wel weten houd ik ontzettend van grijstinten. Daarom heb ik gekozen voor een combiblok grijstinten vliegengordijn. Lijkt jou dit wel wat of heb je liever dieren als een uil, vogels of een mooie boeddha? Ga op zoek en ik weet zeker dat ook jij zult slagen op zoek naar een mooi deurgordijn.